Бурята затова е буря.
За да те срещне сам,
да те хване и изхвърли.
На километри от там.
Дъждът за това е дъжд.
За да те мокри до там,
до където си мъж
- на татък не знам.
Любовта за това е любов.
За да те изнасили
и когато Ти роди две деца.
Да те изгони.
Животът за това е живот.
За да те убие
и само Господ е Този.
Които накрая гилзите
..брои Си.
© Станислав Русев All rights reserved.