12.10.2016 г., 21:21 ч.  

... 

  Поезия » Любовна
299 2 0


Бурята затова е буря.
За да те срещне сам,
да те хване и изхвърли.
На километри от там.

 

Дъждът за това е дъжд.
За да те мокри до там,
до където си мъж
- на татък не знам.

 

Любовта за това е любов.
За да те изнасили
и когато Ти роди две деца.
Да те изгони.

 

Животът за това е живот.
За да те убие
и само Господ е Този.
Които накрая гилзите 


..брои  Си.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??