8-и март
Честит 8-и март,
жени красиви,
бъдете много обичани и обичливи,
нека празникът ви донесе мъжко внимание,
да не подлага любовта ви на изпитание,
мъжът, когато е хлътнал,
май е способен на съзерцание,
накарайте го да ви изпълни и най-женското желание!
© Пламена Сомова All rights reserved.