8 мар. 2012 г., 20:29

8-и март 

  Поэзия
446 0 0

8-и март

 

Честит 8-и март,

жени красиви,

бъдете много обичани  и обичливи,

нека празникът ви донесе мъжко внимание,

да не подлага любовта ви на изпитание,

мъжът, когато е хлътнал,

май е способен на съзерцание,

накарайте го да ви изпълни и най-женското желание!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??