Aug 7, 2011, 11:07 PM

* * * 

  Poetry » Other
538 0 0

Като мене човек не е имало преди,

няма и да има, не ще да се роди.

Аз съм забавен, с чуство за хумор надарен,

кой е като мен.

 

Роден за да обича, лесно да се ранява,

дори и след това всичко да прощава.

Купонът с мене няма край,

с мене е вечен рай.

 

Обичам да живея,

свиркам си и пея.

Не ми пука за вас,

ей това съм аз.

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??