Като мене човек не е имало преди,
няма и да има, не ще да се роди.
Аз съм забавен, с чуство за хумор надарен,
кой е като мен.
Роден за да обича, лесно да се ранява,
дори и след това всичко да прощава.
Купонът с мене няма край,
с мене е вечен рай.
Обичам да живея,
свиркам си и пея.
Не ми пука за вас,
ей това съм аз.
© Илия Левков Всички права запазени