Jul 26, 2012, 11:26 PM

* * * 

  Poetry » Other
385 0 0

Не поглеждай в тъмнината, 

моят поглед ще те спаси

и в далечината ще видиш

саво това, което те пленява...

и времето ще заличи

помислите на болка,

и ти ще си простиш

за това, че ми позволи

да те поведа

в неизвестна посока...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??