Не поглеждай в тъмнината,
моят поглед ще те спаси
и в далечината ще видиш
саво това, което те пленява...
и времето ще заличи
помислите на болка,
и ти ще си простиш
за това, че ми позволи
да те поведа
в неизвестна посока...
© Мария Todos los derechos reservados