Aug 9, 2009, 8:29 PM

* * * 

  Poetry
383 0 2

Червило -

дискретно.

За беззъби усмивки.

Остри токчета.

Макар...

да се случват забивки.

Обеци.

Пръстени.

Колие...

А в Душата ми -

Единак.

Не мъже.

Парфюмирано белокосие.

(Сламено изрусени въпроси)

Поглъща ме

стръмното сиво небе...

След мене

тичат внуците...

Ехтят словесни откоси.

"Тази щурава баба,

нашата,

наистина ли е добре?

Досущ като мама се носи!"

 

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??