Aug 25, 2009, 7:49 PM

А ти къде си? 

  Poetry » Love
578 0 2

 

А ти къде си? Само тебе те няма,

а аз, глупачката, точно теб искам.

Високо ли се целя, за да страдам,

или иронията живота ми не пуска.

 

А ти къде си? Целия шкаф преобърнах.

Мислех, че съм те заключила в клетва за вярност,

но май си избягал, без да те зърна.

И всеки е тук, но тебе те няма.

 

А ти къде си? Самота си оставил.

Сляпа ме води към ями бездънни.

Със теб бях високо, като птица се реех,

а сега съм на метри дълбоко в пръстта.

 

Всички са тук, но тебе те няма.

Знаеш до болка, че тук съм за теб.

Да погледна очите ти спасява деня ми.

Нарочно го правиш. Не идваш напук.

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??