А ти къде си? Само тебе те няма,
а аз, глупачката, точно теб искам.
Високо ли се целя, за да страдам,
или иронията живота ми не пуска.
А ти къде си? Целия шкаф преобърнах.
Мислех, че съм те заключила в клетва за вярност,
но май си избягал, без да те зърна.
И всеки е тук, но тебе те няма.
А ти къде си? Самота си оставил.
Сляпа ме води към ями бездънни.
Със теб бях високо, като птица се реех,
а сега съм на метри дълбоко в пръстта.
Всички са тук, но тебе те няма.
Знаеш до болка, че тук съм за теб.
Да погледна очите ти спасява деня ми.
Нарочно го правиш. Не идваш напук.
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados