Dec 22, 2012, 11:46 AM

* * * 

  Poetry
370 0 0

Ще проклинам до болка 

думите, ранили жестоко,

ще проклинам до болка 

обидата, която пропива всичко

и която малко по-малко убива...

и чувството за болка ще расте

и чувството за ощетеност

ще се ражда наново,

докато то ме прероди.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??