22.12.2012 г., 11:46 ч.

* * * 

  Поезия
367 0 0

Ще проклинам до болка 

думите, ранили жестоко,

ще проклинам до болка 

обидата, която пропива всичко

и която малко по-малко убива...

и чувството за болка ще расте

и чувството за ощетеност

ще се ражда наново,

докато то ме прероди.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??