Sep 26, 2010, 2:34 PM

* * * 

  Poetry
576 0 0

Имам си приятелка една,
и на 15 днеска става тя! 
Честит да е рожденият ù ден,
с много поздрави от мен! 

Толкова много я обичам
и Еми я наричам! 
Искам да я виждам всеки ден
и да бъде тя със мен! 

На много километри живее от мен... 
но се сещам за нея всеки божи ден! 
Ах, Е
ми, колко много те обичам! 
И на тебе аз се вричам! 

Помниш ли лудите ни вечери заедно 
и как всичко правихме омаяни! 
Но не за друго, ами затова,
че за мен много значиш ти сега! 

Нека този стих и тоз куплет
ти помагат да вървиш само напред!

Обичам те! 

 


Това стихотворение е написано на 24.09.2010 за 26.09.2010... за най-добрата ми приятелка, която е от Бургас, а аз съм от Шумен. 

Обичам я! 



© Елвира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??