Имам си приятелка една,
и на 15 днеска става тя!
Честит да е рожденият ù ден,
с много поздрави от мен!
Толкова много я обичам
и Еми я наричам!
Искам да я виждам всеки ден
и да бъде тя със мен!
На много километри живее от мен...
но се сещам за нея всеки божи ден!
Ах, Еми, колко много те обичам!
И на тебе аз се вричам!
Помниш ли лудите ни вечери заедно
и как всичко правихме омаяни!
Но не за друго, ами затова,
че за мен много значиш ти сега!
Нека този стих и тоз куплет
ти помагат да вървиш само напред!
Обичам те!
Това стихотворение е написано на 24.09.2010 за 26.09.2010... за най-добрата ми приятелка, която е от Бургас, а аз съм от Шумен.
Обичам я!
© Елвира Всички права запазени