... нали не мислиш,
че забравяйки старите рани
ще забравиш старите чувства,
нали не мислиш, че толкова лесно
ще ме прежалиш,
нали не мислиш,
че тръгвайки,
ще тръгнат всичко чувства - те ще се завръщат
винаги щом си спомниш
колко всъщност
си останал сам
© Мария All rights reserved.