23 мар. 2013 г., 10:29

* * * 

  Поэзия
464 0 1

... нали не мислиш,

че забравяйки старите рани

ще забравиш старите чувства,

нали не мислиш, че толкова лесно

ще ме прежалиш,

нали не мислиш,

че тръгвайки,

ще тръгнат всичко чувства - те ще се завръщат

винаги щом си спомниш

колко всъщност

си останал сам

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??