Dec 25, 2008, 10:40 AM

*** 

  Poetry » Love
830 0 2
Сенки изпълват празно сърце,
докато любовта си отива.
Тъга изписана върху бледо лице
болката бавно попива.

В гърдите копнежи те стягат.
Жив си, но не можеш да дишаш.
През главата ти спомени бягат,
безпомощно търсиш, но нищо не виждаш.

Какво ще стане сега?
Какво ще стане, ако ти кажа,
че ме правиш всички тези неща,
които някога съм искала да бъда.

© Калина Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??