25 dic 2008, 10:40

*** 

  Poesía » De amor
831 0 2
Сенки изпълват празно сърце,
докато любовта си отива.
Тъга изписана върху бледо лице
болката бавно попива.

В гърдите копнежи те стягат.
Жив си, но не можеш да дишаш.
През главата ти спомени бягат,
безпомощно търсиш, но нищо не виждаш.

Какво ще стане сега?
Какво ще стане, ако ти кажа,
че ме правиш всички тези неща,
които някога съм искала да бъда.

© Калина Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??