Mar 30, 2017, 10:57 PM

.... 

  Poetry » Other
378 0 0

И птиците живеят надалеко,

шалът кален още си стои,

моята песен още се припява,

нотата погрешна си седи.

 

Тази музика която,

плахо се подава и шепти,

живота ми ще определя,

в сърцето ми ще се внедри.

 

Не ноти а любов да ме обвзема,

тя е тази която ни крепи,

и душите ни отново тя превзема,

със своите божествени лъчи.

 

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??