Mar 28, 2013, 12:50 PM

* * * 

  Poetry
395 0 0

до мига на спасението,

до мига на възвишените помисли,

до мига на истините,

до полета на очакването,

до мисълта ти,

до мига на спасението,

виждам само в теб

спасение

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??