28.03.2013 г., 12:50 ч.

* * * 

  Поезия
394 0 0

до мига на спасението,

до мига на възвишените помисли,

до мига на истините,

до полета на очакването,

до мисълта ти,

до мига на спасението,

виждам само в теб

спасение

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??