Вяло, скучно, протяжно...
вяло, меланхолично,
изтъркано, до болка познато
и изтъркано...
този сценарий отдавна предъвкваме
и отдавна си остава същият...
и отдавна нелепо знаем,
че няма да се промени,
и отдавна нелепо вярвяме,
че може да се умори
и да... се промени...
и толкова свикнахме да е все така,
че забравихме
да искаме да е друго...
© Мария All rights reserved.