14 dic 2012, 13:43

* * * 

  Poesía
361 0 0

Вяло, скучно, протяжно...

вяло, меланхолично,

изтъркано, до болка познато

и изтъркано...

този сценарий отдавна предъвкваме

и отдавна си остава същият...

и отдавна нелепо знаем,

че няма да се промени,

и отдавна нелепо вярвяме,

че може да се умори

и да... се промени...

и толкова свикнахме да е все така,

че забравихме

да искаме да е друго...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??