Навън е някак си студено,
дъждът не спира да вали,
прикривайки лицето бледо,
по което стичат се сълзи.
Вървя по уличката мрачна
и стъпвам сякаш по стъкла,
но болката, която чувствам,
спотайва се във моята душа.
Със жалък опит да прикрия самотата,
усмихвам се и весело мълвя,
ала в думите открива се лъжата
и усеща се, че силно аз скърбя.
Измина вече месец, дори два,
но мъча се да разгадая,
защо след подлата лъжа,
ми казваш: "Все за теб мечтая!"
Страдам... Причина не е самотата,
обгърнала ме с двете си ръце.
А да ме молиш, нямаш срамотата,
да ти върна своето сърце.
Ала аз не те обичам вече, разбери!
Това е истината, зная, че боли.
Но в гърба ми нож заби,
когато пръв ти моето сърце разби!
© Яна All rights reserved.