Sep 29, 2009, 2:45 PM

Адам и Ева, и левът 

  Poetry » Humour
450 0 2

Сътворил е Богът

и Адам, и Ева.

Те измислили

след това и лева.

Е, Адам бил умен -

трупал капитали.

Трупал и имоти,

фабрики, метали.

Ева за бижута,

злато и дантели

себе си продала -

с благородни цели.

Сметки и отметки -

бизнес. А накрая...

Кой ще им помогне

да намерят РАЯ?

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??