Сътворил е Богът
и Адам, и Ева.
Те измислили
след това и лева.
Е, Адам бил умен -
трупал капитали.
Трупал и имоти,
фабрики, метали.
Ева за бижута,
злато и дантели
себе си продала -
с благородни цели.
Сметки и отметки -
бизнес. А накрая...
Кой ще им помогне
да намерят РАЯ?
© Харита Колева Все права защищены
Ева го е разорила!