Jun 15, 2011, 9:28 PM

Ако... 

  Poetry » Love
640 0 2

Ако не знаеш

дали съществувам...

Ако се питаш

дали съм мираж...

Ела...! Докосни, целуни ме

и ще узнаеш,

че истина съм аз!

Ако си решил

да ми владееш сърцето,

ако си решил,

че съм твоя сега,

но ако се вгледаш

в очите ми черни...

Там - ще откриеш тъга.

Ще се обърнеш...

Ще си тръгнеш...

Ще се почувстваш излъган

в копнежите си за любовта

и ще решиш,

че просто съм сянка,

сянка, в полутъмнина...

Но ако все пак решиш и останеш

и ако по някакъв начин

откраднеш малка част

от моето сърце,

била тя дори забранена...

Грабни я!...

Завладей я с твоите ръце.

 

И макар един миг

да изпълним с нежност,

то той ще остане за век...

И мигът ни ще бъде единствен

- само за мен и за теб...

© Люси Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??