Apr 1, 2009, 12:03 PM

Ако 

  Poetry » Love
551 0 1

 

 

Ако

(минималистичен етюд)

 

 

 

Ако.

Ако все пак.

Ако все пак се влюбя.

Ако все пак се влюбя в теб.

Безсмислено и безнадеждно.

Като глупак.

Завинаги.

Какво, какво, какво тогава?

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??