1 abr 2009, 12:03

Ако 

  Poesía » De amor
565 0 1

 

 

Ако

(минималистичен етюд)

 

 

 

Ако.

Ако все пак.

Ако все пак се влюбя.

Ако все пак се влюбя в теб.

Безсмислено и безнадеждно.

Като глупак.

Завинаги.

Какво, какво, какво тогава?

© Наследник на Куфара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??