Ако до края на дните си
в този живот
оставим напред да ни води
Твоята невидима златна ръка,
ако сърцата ни трепетно следват
най–красивия път,
Път, изтъкан от Любов и от Светлина,
то несъмнено ще стигнем
там, където неизменно си Ти –
в Красотата безсмъртна на Вечността!
© Татяна Борисова All rights reserved.