6 янв. 2011 г., 19:31

Ако до края 

  Поэзия » Другая
577 0 15

Ако до края на дните си

в този живот

оставим напред да ни води

Твоята невидима златна ръка,

 

ако сърцата ни трепетно следват

най–красивия път,

Път, изтъкан от Любов и от Светлина,

 

то несъмнено ще стигнем

там, където неизменно си Ти –

в Красотата безсмъртна на Вечността!

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??