Dec 9, 2013, 11:10 AM

Ако можех... 

  Poetry
452 0 1

Ако можех да преглътна самотата,
оковите тъй тежки да сваля.
Ако можех да затръшна ù вратата –
ако можех, ала не, не бих могла.

Тя се крие в мен, дълбоко в мене.
Път намира… през заключени врата.
Връща се – душата да ми вземе…
Добре дошла отново, ах, добре дошла.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??