9 дек. 2013 г., 11:10

Ако можех... 

  Поэзия
453 0 1

Ако можех да преглътна самотата,
оковите тъй тежки да сваля.
Ако можех да затръшна ù вратата –
ако можех, ала не, не бих могла.

Тя се крие в мен, дълбоко в мене.
Път намира… през заключени врата.
Връща се – душата да ми вземе…
Добре дошла отново, ах, добре дошла.

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??