Ако можех, бих останала,
страха си бих победила
и с любов всичко за теб бих променила!
Ако можех, бих плакала,
ако трябва със кървави сълзи,
само теб да не те боли!
Но аз не мога -
не мога да съм любовта,
от която до болка се нуждаеш -
не мога да си го позволя -
знаеш - вселени ни делят -
прости ми, нямам място в твоя свят!
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.