22 окт. 2013 г., 21:37

Ако можех 

  Поэзия » Любовная
597 1 0

Ако можех, бих останала,

страха си бих победила

и с любов всичко за теб бих променила!

Ако можех, бих плакала,

ако трябва със кървави сълзи,

само теб да не те боли!

 

Но аз не мога -

не мога да съм любовта,

от която до болка се нуждаеш -

не мога да си го позволя -

знаеш - вселени ни делят -

прости ми, нямам място в твоя свят!

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??