Ако можех да летя като птиците,
теб бих взела на мойте криле.
Ще летим по-високо от облаците
и ще търсим нови земи.
Ако можех да живея безкрайно,
с теб бих споделила вечността
и безкрайно бих те обичала,
дори след като те докосне смъртта.
Ако можех да закрия слънцето,
за да ме огрее лунна светлина,
на теб бих подарила душата си,
за да я превърнеш в нежна сълза.
© Сюзън Смърт All rights reserved.