23 sept 2009, 13:13

Ако можех... (С теб) 

  Poesía » De amor
617 0 3

 

Ако можех да летя като птиците,

теб бих взела на мойте криле.

Ще летим по-високо от облаците

и ще търсим нови земи.

 

Ако можех да живея безкрайно,

с теб бих споделила вечността

и безкрайно бих те обичала,

дори след като те докосне смъртта.

 

Ако можех да закрия слънцето,

за да ме огрее лунна светлина,

на теб бих подарила душата си,

за да я превърнеш в нежна сълза.

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??