Ако с мен си ти...
Аз съм тук и мога да простя
и мислите си с теб да споделя.
Но очаквам аз от теб да разбера
нещо повече за любовта.
Аз предлагам ти приятелство,
без капка съмнение в предателство.
Обич, топлина те чака,
там, под наш'та обща стряха.
Доверието ти не ще предам,
всичко мое мога да ти дам.
Да правиш ти компромиси
в името на нашата любов, готов ли си?
© Емилия Илиева All rights reserved.