5 сент. 2009 г., 23:17

Ако с мен си ти... 

  Поэзия
589 0 0

                       Ако с мен си ти...

 

                                                Аз съм тук и мога да простя

                                                и мислите си с теб да споделя.

                                                Но очаквам аз от теб да разбера

                                                нещо повече за любовта.

 

                                                Аз предлагам ти приятелство,

                                                без капка съмнение в предателство.

                                                Обич, топлина те чака,

                                                там, под наш'та обща стряха.

 

                                                 Доверието ти не ще предам,

                                                 всичко мое мога да ти дам.

                                                 Да правиш ти компромиси

                                                 в името на нашата любов, готов ли си?

© Емилия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??