Ако се срещнем някой ден случайно,
дали с тебе ще се поздравим
и дали живота си накратко
един на друг ще споделим?
Ако те видя пак, дали ще чувствам
същото, което чувствах вчера?
И дали в очите нещо черно, пусто...
в твоя поглед ще намеря?
Дали е мъртво всичко, всяка
нежност, всеки тъжен зов?
Дали сърцето ми все още чака
да се върне нашата любов...?
© Или Дадарова All rights reserved.