28.12.2010 г., 14:59 ч.

Ако се срещнем някой ден... 

  Поезия » Любовна
910 0 2

Ако се срещнем някой ден случайно,

дали с тебе ще се поздравим

и дали живота си накратко

един на друг ще споделим?

 

Ако те видя пак, дали ще чувствам

същото, което чувствах вчера?

И дали в очите нещо черно, пусто...

в твоя поглед ще намеря?

 

Дали е мъртво всичко, всяка

нежност, всеки тъжен зов?

Дали сърцето ми все още чака

да се върне нашата любов...?

 

 

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??