Къде си?
Безсънна нощ е.
Твоята топлина
далечна някакси сещам...
... но все още!
Чезнеш бавно.
Като свещ се топиш.
В сенките последна искра
... и как силно болиш!
Дори и на Него,
в когото не вярвах,
днес ще се моля!
Ако те загубя,
теб, моя омая
и причина моя,
за мен ще дойде
КРАЯТ!
© Александър All rights reserved.