Jan 20, 2015, 8:16 PM

Ако ти си любовта 

  Poetry
544 0 1

Ако ти си любовта,

ще искам да си с мен

и през деня и през нощта,

ще съм завинаги пленен.

 

Ако ти си любовта,

ще виждам слънце и луна

в очите ти красиви,

в ръцете ти гальовни.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??