20 ene 2015, 20:16

Ако ти си любовта 

  Poesía
547 0 1

Ако ти си любовта,

ще искам да си с мен

и през деня и през нощта,

ще съм завинаги пленен.

 

Ако ти си любовта,

ще виждам слънце и луна

в очите ти красиви,

в ръцете ти гальовни.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??