Mar 4, 2012, 1:58 PM

Ако трябва... 

  Poetry » Love
702 0 6

Ако трябва днес да се сбогувам с тебе,
в  ръцете си лицето ти ще взема,
ще те прегърна смело - за последно,
и по своя път самичък ще поемеш...

Ако трябва днес да се сбогувам с тебе,
в сърцето си ще скрия всичко мило,
което ни обвързваше до време,
и ще те оставя тихо да си идеш...

Ако трябва днес да  се сбогувам с тебе,
в душата си ще скрия спомените
за вечерите,  утрините и безвремието
и няма да се сетя повече за тебе...

Но ти си тук...
дошъл си небелязано,
сърцето ми в твоето мълчи,
едно сбогуване остана недокоснато
и много обич в нечии очи!

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??