May 30, 2014, 12:17 PM

Алпинист в душата ти 

  Poetry » Love
467 0 3

По женските ти хребети вървя.
Изкачвам те с безкислородни ласки.
Какъв съм мъж, ако се изморя...
Та ти си Джомолунгма моя страстна.

Лавините ти чувствени над мен,
надвиснали в косите ти - треперят...
Ще покоря с вик хълма ти смутен.
И ехото ми в сънища ще стене...

Въжето на желанието ми
ако от твоя дъх във времето се скъса,
ще знам, че съм пребродил планини,
мечтани от мъжете на честта ти...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??