Dec 16, 2015, 7:49 AM

Ангел мой 4 

  Poetry » Love
367 0 0

Девойка в рокля бяла 

в спомените ми се появява.

Че тя ангел е небесен

и пее чудна песен.

 

И когато пее, кадифе и е гласа -

мелодия неземна сред нощта.

С вълшебство ме омая -

тя - сияние от рая.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??