16 дек. 2015 г., 07:49

Ангел мой 4 

  Поэзия » Любовная
368 0 0

Девойка в рокля бяла 

в спомените ми се появява.

Че тя ангел е небесен

и пее чудна песен.

 

И когато пее, кадифе и е гласа -

мелодия неземна сред нощта.

С вълшебство ме омая -

тя - сияние от рая.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??