Apr 27, 2010, 2:37 PM

Ангел с черни крила 

  Poetry » Other
1116 0 0

Ангел съзрях с черни крила,
на устата с усмивка,
а в очите - сълза...

Посегна и махна той свойте крила.
През рамо погледна,
сълзата проля...

Докоснах двете черни крила,
а той перце ми подаде... и
наведе глава...

Затътри той свойте черни крила...
тръгна си... и никой вече не го видя...
Скръб остави и в мойта душа...

А перцето... то е там - до сърцето...

© Виолета Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??